Vi har smakt på noe vi aldri har smakt på før – og det ble suksess! Vi hadde lagd alt for lite fiskesuppe…vi kunne spist mye mer! Her er oppskriften som vi brukte – tilpasset til ca. 4 personer.
300 g renskåret laksefilet i terninger (sukkerbit-størrelse)
300 g renskåret torskefilet i terninger (sukkerbit-størrelse)
2 store poteter i terninger (sukkerbit-størrelse)
4 løk i biter
2 fedd hvitløk, hakket i småbiter
2 gulerøtter i terninger (sukkerbit-størrelse)
2 purreløk i småbiter
2 ts salt
14 dl vann
4 terninger fiskebuljong
Litt potetmospulver (fra pose)
Kok opp vann og buljong og ha alle grønnsakene opp i når buljongen er løst opp. Når grønnsakene er møre (ca 5-7 minutter) kan du tilsette litt potetmospulver for å jevne ut suppa. Tilsett så fisketerningene og vend forsiktig sammen. La suppen trekke i 2-3 minutter og den er klar til servering.
NAM! – Hilsen kokkeklubben