logo

Veldig god fiskesuppe

Vi har smakt på noe vi aldri har smakt på før – og det ble suksess! Vi hadde lagd alt for lite fiskesuppe…vi kunne spist mye mer! Her er oppskriften som vi brukte – tilpasset til ca. 4 personer.

Fiskesprell

300 g renskåret laksefilet i  terninger (sukkerbit-størrelse)

300 g renskåret torskefilet i terninger (sukkerbit-størrelse)

2 store poteter i terninger (sukkerbit-størrelse)

4 løk i biter

2 fedd hvitløk, hakket i småbiter

2 gulerøtter i terninger (sukkerbit-størrelse)

2 purreløk i småbiter

2 ts salt

14 dl vann

4 terninger fiskebuljong

Litt potetmospulver (fra pose)

Kok opp vann og buljong og ha alle grønnsakene opp i når buljongen er løst opp. Når grønnsakene er møre (ca 5-7 minutter) kan du tilsette litt potetmospulver for å jevne ut suppa. Tilsett så fisketerningene og vend forsiktig sammen. La suppen trekke i 2-3 minutter og den er klar til servering.

SAMSUNG CSC

NAM! – Hilsen kokkeklubben